Alles over ons!

De stichting Kinderen op één ondersteunt alle goede doelen gevestigd in Nederland met een ANBI-status, gericht zijn op het welzijn van kinderen.

Wie wij zijn?

Als stichting Kinderen op één hebben we de ambitie het verschil te maken voor kinderen. Kinderen die ongelijke kansen hebben in het leven. Onze focus ligt daarbij op het ondersteunen van zoveel mogelijk initiatieven. Door bijvoorbeeld te helpen bij het verwerven van structurele (loterij) inkomsten. Goede doelen weten immers zelf het beste hoe ze deze inkomsten zo efficiënt mogelijk kunnen besteden. Echter hebben ze vaak weinig kennis van de loterij wereld. Het team van Kinderen op één bestaat uit marketing en communicatie professionals die jarenlange ervaring hebben in het verwerven van donateurs en loterijspelers en deze kennis willen inzetten om goede doelen een structurele inkomstenbasis te verschaffen.

Esther

Voorzitter

Wat zo leuk is aan Stichting Kinderen op één is dat we goede doelen die tot nu toe nauwelijks een kans kregen, kunnen steunen en helpen met structurele inkomsten. Stichting Kinderen op één is één van de goede doelen van het verfrissende en eigentijdse Lot of Happiness & NLwint. Een initiatief dat de markt wil veranderen. Dat alle goede doelen structureel opbrengsten kunnen ontvangen uit loterijen en deelnemers zelf kunnen bepalen waar het geld heen mag, is niet alleen een enorm leuke uitdaging om aan te werken maar het is ook hoog tijd!

Gerrit

Penningmeester

Persoonlijk heb ik jarenlang voor loterijen campagnes gemaakt. Heerlijk om mijn ervaring nu in te kunnen zetten voor het doel waarvoor loterijen in Nederland in het leven zijn geroepen. En dan in het bijzonder voor kinderen. Want dat is het mooie van de stichting Kinderen op één. We zijn er voor alle goede doelen die zich inspannen voor het welzijn van kinderen op wat voor manier dan ook. Geen onderscheid maar inclusiviteit. Daar gaan we voor.

Marcel

Secretaris

Met de Stichting kinderen op één maken we het mogelijk dat alle goede doelen, die er speciaal zijn voor kinderen, kunnen rekenen op extra inkomsten. Door mee te doen aan onze loterijen kan je zelf bepalen welk goed doel jouw steun krijgt. Er zijn in Nederland meer dan 400 goede doelen speciaal voor kinderen. Samen gaan we er voor zorgen dat hun initiatieven, van groot tot klein, permanent worden ondersteund. Daar werk ik graag aan mee!

Samen bereiken we meer, meld je aan!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen