Dit doen wij!

 Wij ondersteunen kind-gerelateerde goede doelen bij het genereren van structurele inkomsten.

Doe jij mee?

Ben je een kind-gerelateerd goed doel met een ANBI status en kun je wel wat extra structurele inkomsten gebruiken?
Meld je dan nu aan. Wij gaan actief met je aan de slag om structurele loterij inkomsten te genereren.

Structurele inkomsten voor jouw goede doel

Wij helpen je met werven

Nu hier aanmelden

Hoe het werkt?

Jouw goede doel organisatie kan direct profiteren van de overeenkomst tussen Kinderen op één en Lot of Happiness, een van de grootste Goede Doelen Loterijen van Nederland.
 
Het is simpel: Iedereen die meespeelt voor jouw goede doel maakt kans op geldprijzen tot wel 1 miljoen. En ondertussen ontvang jij niet minder dan 40% van het deelnamebedrag via de Stichting Kinderen op één. Op die manier steunt Lot of Happiness ondertussen al voor voor 5 miljoen euro goede doelen zoals Cliniclowns, Make a Wish, maar ook kleinere goede doelen als Justin time 4 Heroes en Stichting Haarwensen.
 
Je biedt dus iedereen die jouw goede doel steunt een loterij aan die concurreert met de hoogste prijzenpotten van Nederland en ondertussen levert het jou een constante inkomstenstroom. Zomaar een rekenvoorbeeld. Elke deelnemer die een jaar meespeelt (12,50 per trekking, 16 trekkingen) levert al 80 euro op. Met maar 100 deelnemers is dat dus al 8.000,- per jaar. 
 
Zodra men meespeelt hoef jij helemaal niets meer te doen. Wij maken automatisch elke drie maanden het nettobedrag aan je over. Geen omkijken, geen kosten.  


Klinkt goed, hoe doe ik mee?

  1. Meld je hier aan
  2. Begin met werven
  3. En leg de basis van een structurele inkomstenstroom  

Samen bereiken we meer, meld je aan!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen