A Break 4 Kids (Stichting)WAT IS STICHTING  A Break 4 Kids ?
A Break 4 Kids is een non-profit stichting (opgericht door Wytze en Marjan Weistra) met allemaal vrijwilligers, die een hart voor afgewezen kinderen hebben.
Het gaat om kinderen (12-18 jaar) die door verschillende omstandigheden (denkt u daarbij aan mishandeling, misbruik, scheiding etc..) niet thuis kunnen wonen, maar wonen in crisis opvanghuizen in NEDERLAND.
HOE?
Om de kinderen even hun verdriet te laten vergeten, organiseren we uitstapjes tijdens alle schoolvakanties. In de zomervakantie maken we 3 uitstapjes. Denkt u daarbij aan bijvoorbeeld bowlen, schaatsen, pizza eten, brandweer bezoeken etc... Het is een prachtcadeau om de kinderen zo'n lol te zien hebben tijdens deze uitjes. Hun ogen spreken boekdelen!
Als klap op de vuurpijl organiseert A Break 4 Kids ook gezellige kerstavonden voor alle kinderen. We proberen elk jaar een gezellige locatie te vinden waar we met elkaar kunnen eten en wat dansen, verhaal vertellen etc. Ook worden er op deze avonden de toilettassen aan de kinderen gegeven. Dit zijn tassen, die vol zitten met diverse toiletartikelen, waar we het hele jaar voor sparen. Ook worden er soms gift- sets geschonken van toiletartikelen, die wij ook als extra aan de kinderen geven. Dat maakt zo'n avond helemaal af!
We sparen we het hele jaar door voor deze artikelen, wilt u ons meehelpen?
A Break 4 Kids is actief in de regio Haaglanden en Leiden.  

Speel mee voor A Break 4 Kids (Stichting)!
01-08-2020

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen